Mitt Lille Lys

Et musikkteater om ungdom og fanatisme. Prosjektet har egen side. Den finner du her: Mitt lille lys

Fotograf: Viktor Jæger fra Premiere i Kulturkirken Jakob

«Fridas Sang» – Hovedkarakter Frida på 16 år som holder på sitt lille lys.

«Dette var morsomt, intelligent og viktig! Lovise AK, du underholder, konfronterer oss og gir forsoning gjennom dine fabelaktige tekster og din varme utstråling på scenen.

Spennende og varierte miljøvalg som gir referanser til alt fra kristne trange fjordarmer, til gladkristne som er ruset på seg selv, og alternative guru-tyranner men ikke minst «vitenskapelige» profeters maktovergrep gav oss ettertanke og enda mer selvrefleksjon! Og så er det alltid deilig og høre når du lar sangstemmen din røske tak i oss.

Og takk til dine fantastisk musikere Marius Holth, Edvard Brune og hjelpere som gav deg en perfekt ramme.»

– Henning Økland, lege, artist, leder av nettverk Medmennesker

«Et solid musikkteater med varme, sjel, mening, alvor og humor, og som bidrar til å spre forsoning, lys, håp og varme i vår urolige verden.»

«Du kledde alle rollane med stor troverdighet og innlevelse. Eit kunststykke å få til eit humoristisk skråblikk inn på eit vanskelig tema!»

«Jeg gråt og lo og koste meg fra begynnelse til slutt. For en prestasjon!»

«Hold fast i ditt lys!»

– Tilbakemelding fra publikummere

Jeg opplevde Lovise AK første gang i Kulturkirken Jakob med forestillingen «Mitt lille lys». Hun har en stemme jeg ikke har hørt maken til og kan synge absolutt alt. Klassisk, rap, rock, gospel, ballade, you name it. Det var fryktelig morsomt og svært alvorlig og hun hadde utviklet karakterene selv, i tillegg til å skrive alle sangene. Jeg anbefaler “Mitt lille lys” på det varmeste.»

– Hilde Hannah Buvik, skuespiller & tekstforfatter