Fortellerkonsert om innenforskap og utenforskap

9. oktober - 2021

På Ni muser, Trondheim.

Mette, Preben og Lovise er tre musikere som har latt seg berøre av et økt forskjellssamfunn. Gode relasjoner, enten det er tidlig i livet, underveis eller som aldrende, erstattes av tjenester som telles og veies mer enn noen gang i vårt markedsstyrte samfunn, også innenfor helsevesenet.

Gjennom et tett musikalsk og poetisk samspill berører de tre artistene dette temaet i anledning «Verdensdagen for Psykisk helse». Kunsten, musikken, poesien er livsviktig for helsa vår.

Mette Kleive og Lovise Angen Krogstad har lang fartstid som psykologer i offentlig psykisk helsevern. Mette er også musikkterapeut, sanger og forteller. Mette Kleive Facebook og Midtnorsk fortellerforum

Lovise Angen Krogstad har nylig sluppet albumet «Tapre Barn» om utenforskap med vekt på oppvekstvold.

Preben Olram er musiker og produsent med lang og bred erfaring og et reflekterende og lekende musisk sinn. Han er produsent og musiker på Lovise AKs «Tapre Barn». http://www.prebenolram.com/

Årets tema på Verdensdagen for Psykisk Helse var «Livet under og etter pandemien». Sårbare barn og unge har vært særlig utsatt i tiden under pandemien.